woensdag 23 januari 2013

Armband "Jurassica"

Naar het gelijknamige patroon van Heather Works heb ik deze armband in de niet zo bekende albion stitch gemaakt. De kralen die ik ervoor heb gebruikt zijn rizo kralen en 2 kleuren 11/0 kralen.
 


 
Groetjes
Petra

Armband "Argentum"

Ook deze armband is naar een patroon van Bricol'art. Er is geen specifieke steek voor gebruikt en de gebruikte kralen zijn metalen kralen van 10 mm, delica's en bicones.
 
 
Groetjes
Petra

Armband "Brio"

Naar het gratis patroon van Bricol'art heb ik deze RAW armband gemaakt met 4 mm bicones en briolettes, om het slot aan de armband te maken heb ik 11/0 rocailles gebruikt.
 
 
Groetjes
Petra

zondag 20 januari 2013

Armband "Sogo"

Naar het gelijknamige patroontje van Pencio is deze armband gemaakt met 15/0 rocailles, facet rondellen en 2 kleuren Superduo's.
 
 
Groetjes
Petra

Armband "RRR"

De armband is gemaakt naar het gratis patroontje met de naam RRR. Het is een spiral rope met 2 verschillende kleuren 11/0 rocailles, 15/0 rocailles, Rizo kralen en 3 mm parels.
 
 
Groetjes
Petra

Ketting "Persian Red Leaves"

De ketting is gemaakt naar het gelijknamige pakketje van miyuki met Delica's en hex delica's. De blaadjes zijn gemaakt in de peyote steek, de ketting op zich is geregen en het bandje wat de snoeren bij elkaar houdt is gemaakt met facetjes in de RAW.
 
 
Groetjes
Petra

Hanger "Currizo"

Tja, ik kon het niet laten om ook iets te maken met de nieuwe Rizo kralen. Wat een leukerds zijn dat! Deze hanger is gemaakt naar het patroon en pakketje van Sabine Lippert.
 
 
Groetjes
Petra

Ketting "Joséphine"

Naar weer een nieuw patroontje van Helena Tang is deze ketting die uit verschillende steken bestaat gemaakt. Erin verwerkt zijn baby spikes (kleintjes) en de "hanger" is gemaakt van een fat spike (grote spike). 15/0 Toho rocailles en 11/0 miyuki rocailles. 11/0 Delica's en 6, 8 en 10 mm parels, 3 en 4 mm bicones en niet te vergeten een paar Superduo's.
 
 
Groetjes
Petra

Ketting "Ecro"

Naar het patroontje van Pencio heb ik deze ketting in de RAW techniek gemaakt met 2 verschillende maten facet rondellen, 11/0 Toho rocailles en 8/0 Toho rocailles.
 
 
Groetjes
Petra